Złota bułka przesmarowana autorskim sosem w różnych odsłonach i dopasowane warzywa, ale sekret tkwi w sercu burgera. Za wyjątkowy i niezwykły smak całości odpowiada specjalnie dobrana sezonowana wołowina.
100% sezonowanej wołowiny!
Hard Rock
BURGER
zł47/porcja
- wołowina 100%
- bułka maślana
- boczek
- pomidor, ogórek konserwowy, sałata
- cebula czerwona
- jajko
- sos rumowy
Alternative Rock
BURGER
zł43/porcja
- wołowina 100%
- bułka maślana
- sałata
- rukola
- szczypiorek
- mozzarella
- sos słonecznikowo-pietruszkowy
Blues Rock
BURGER
zł51/porcja
- wołowina 100%
- bułka maślana
- ser mimolette
- grillowany black Angus
- cebula karmelizowana
- pepperoni i rukola
- Kentucky Bourbon sos
Punk Rock
BURGER
zł45/porcja
- wołowina 100%
- bułka maślana
- ser wędzony
- sałata, rukola, czerwona cebula
- kiszona czerwona kapusta,
- pomidorowy sos z Jack Daniel’s Honey
Jazz Rock
BURGER
zł59/porcja
- pastrami z mostka wołowego
- sos musztardowo-miodowy
- bułka maślana
- ser wędzony
- sałata, pomidor
- ogórek kiszony, czerwona cebula
Soft Rock
BURGER
zł39/porcja
- grecki ser z mleka owczego
- młoda cukinia
- bułka maślana
- pomidor, rukola,
- karmelizowana cebula
- Kentucky Bourbon sos
Pop Rock
BURGER
zł41/porcja
- soczyste kawałki kurczaka w chrupiącej panierce panco
- bułka maślana
- łagodny majonezowo-musztardowy sos
- pomidor
- ogórek konserwowy
Zobacz pełne menu restauracji Beef&Rock w Karpaczu
Beef&Rock – Restauracja w Karpaczu
Postanowiliśmy, że spróbujemy zrobić wszystko na swój sposób i efekt przerósł oczekiwania. Udało nam się opracować kilka świetnych przepisów, które polegają na łączeniu określonych części wołowiny w taki sposób, by nawet mięso wyciągnięte z burgera stanowiło nie lada gratkę dla fanów czerwonego mięsa. Stawiamy na jakość mięsa i pozostałych składników, oddajemy na Państwa talerze, to co najlepsze! Restauracja Beef&Rock w Karpaczu.

