Liczba dni pozostałych do światowego święta BURGERÓW: 195
a dokładnie:
Złota bułka przesmarowana autorskim sosem w różnych odsłonach i dopasowane warzywa, ale sekret tkwi w sercu burgera. Najczęściej jest to 100% sezonowana wołowina, która zostawia bardzo charakterystyczny i pożądany posmak. Innym razem ser owczy, który jest głównym składnikiem burgera Soft Rock. Mamy też pozycję dla lubiących białe mięso. Jest też wersja z Pastrami oraz Black Angusem… a to nie koniec. Często proponujemy zupełnie nowe burgery spoza karty menu i burgery dnia. Znajdzie się też propozycja dla wegan i burger dedykowany dla wegetarian.
Burgery z sezonowaną na sucho wołowiną
Hard Rock
BURGER- wołowina 100% (230g)
- bułka maślana
- boczek
- pomidor, ogórek konserwowy, sałata
- cebula czerwona
- jajko, sos rumowy
Alternative Rock
BURGER- wołowina 100% (230g)
- bułka maślana
- sałata, rukola
- szczypiorek
- mozzarella
- sos pietruszkowy
Blues Rock
BURGER- wołowina 100% (230g)
- bułka maślana
- ser mimolette
- grillowane kawałki polędwicy
- cebula karmelizowana
- pepperoni i rukola
- Kentucky Bourbon sos
Punk Rock
BURGER- wołowina 100% (230g)
- bułka maślana
- ser wędzony
- sałata, rukola, czerwona cebula
- kiszona czerwona kapusta,
- pomidorowy sos z Jack Daniel’s Honey
Jazz Rock
BURGER- pastrami z mostka wołowego
- sos musztardowo-miodowy
- bułka maślana
- ser wędzony
- sałata, pomidor
- ogórek kiszony, czerwona cebula
Rock and Roll
zrolowany bez bułki!- wołowina 100% (230g) opleciona grillowanym bekonem
- ser wędzony
- pomidor, caebula
- ogórek kiszony, pieczarki
- jajko sadzone
- sos z grillowanego bekonu
Classic Rock
BURGER- wołowina 100% (230g),
- bułka maślana, pieczarki, cebula
- francuski ser Mimolette
- dojrzewający ser podpuszczkowy
- sos z papryki i bakłażana
Funk Rock
BURGER- wołowina 100% (230g)
- bułka maślana
- panierowany zasmażany ser
- pomidor, ogórek kiszony
- sos z wędzonej papryki, pomidorów i pieprzu cayenne oraz miodu i śliwki
Propozycja burgerów bez wołowiny
Zobacz pełne menu restauracji Beef&Rock w Karpaczu
Beef&Rock – Restauracja w Karpaczu
Postanowiliśmy, że spróbujemy zrobić wszystko na swój sposób i efekt przerósł oczekiwania. Udało nam się opracować kilka świetnych przepisów, które polegają na łączeniu określonych części wołowiny w taki sposób, by nawet mięso wyciągnięte z burgera stanowiło nie lada gratkę dla fanów czerwonego mięsa. Stawiamy na jakość mięsa i pozostałych składników, oddajemy na Państwa talerze, to co najlepsze!
Ale to nie wszystko! Rozszerzyliśmy naszą ofertę, aby sprostać oczekiwaniom również wegan i wegetarian. Opracowaliśmy doskonałe przepisy na wegańskie i wegetariańskie burgery, które zachwycą nawet najbardziej wymagające podniebienia. Nasze bezmięsne burgery powstają z wysokiej jakości roślinnych składników, takich jak soja lub groch oraz dodatkach, które tworzą bogaty smak i teksturę, zapewniając wyjątkową przyjemność z jedzenia.
Niezależnie od tego, czy jesteście miłośnikami mięsa, czy preferujecie roślinne alternatywy, zawsze możecie liczyć na najwyższą jakość i starannie dobrane składniki. Każdy burger, który trafia na Państwa talerz, to efekt pasji, zaangażowania i dbałości o każdy szczegół. Zapraszamy do odkrycia pełni smaków w naszych wyjątkowych burgerach!
Restauracja Beef&Rock w Karpaczu.