Złota bułka przesmarowana autorskim sosem w różnych odsłonach i dopasowane warzywa, ale sekret tkwi w sercu burgera. Najczęściej jest to 100% sezonowana wołowina, która zostawia bardzo charakterystyczny i pożądany posmak. Innym razem ser owczy, który jest głównym składnikiem burgera Soft Rock. Mamy też pozycję dla lubiących białe mięso. Jest też wersja z Pastrami oraz Black Angusem… a to nie koniec. Często proponujemy zupełnie nowe burgery spoza karty menu i burgery dnia.
Zobacz pełne menu restauracji Beef&Rock w Karpaczu
Beef&Rock – Restauracja w Karpaczu
Postanowiliśmy, że spróbujemy zrobić wszystko na swój sposób i efekt przerósł oczekiwania. Udało nam się opracować kilka świetnych przepisów, które polegają na łączeniu określonych części wołowiny w taki sposób, by nawet mięso wyciągnięte z burgera stanowiło nie lada gratkę dla fanów czerwonego mięsa. Stawiamy na jakość mięsa i pozostałych składników, oddajemy na Państwa talerze, to co najlepsze! Restauracja Beef&Rock w Karpaczu.

