Złota bułka przesmarowana autorskim sosem, sałata. Może pomidor lub jeśli ktoś woli ogórki, to właśnie będą tutaj, w strefie zieleni.
W jego sercu znajduje się sezonowana wołowina specjalnie dobrana i zmielona chwilę przed uformowaniem burgera. To ona właśnie odpowiada za wyjątkowy i niezwykły smak całości.
W jednej z wersji zapiekamy także plastry sera dla podkreślenia aromatu i smaku. W innej ląduje przypieczony boczek – boczek pasuje zawsze i do wszystkiego, jest wspaniały. Udało nam się znaleźć taki, który nie dominuje pozostałych smaków, lecz je dopełnia, z pewnością sprawi Państwu wiele radości.
Zwieńczeniem tego dzieła może być jajko usmażone w taki sposób, by żółtko oblewało pozostałe składniki… kropla po kropli. Powoli, cierpliwie… kap, kap.
Mamy także propozycję dla wegetarian i soczyste burgery dla najmłodszych…