Burgery

Złota bułka przesmarowana autorskim sosem, sałata. Może pomidor lub jeśli ktoś woli ogórki, to właśnie będą tutaj, w strefie zieleni.

Wołowina specjalnie dobrana i zmielona chwilę przed uformowaniem burgera. W jego sercu znajduje się także domieszka sezonowanego mięsa i odpowiednich przypraw, które wspólnie odpowiadają za wyjątkowy i niezwykły smak całości.

W jednej z wersji jest zapiekamy także plastry sera dla podkreślenia aromatu i  smaku. W innej ląduje przypieczony boczek – boczek pasuje zawsze i do wszystkiego, jest wspaniały. Udało nam się znaleźć taki, który nie dominuje pozostałych smaków, lecz je dopełnia, z pewnością sprawi Państwu wiele radości.

Zwieńczeniem tego dzieła może być jajko usmażone w taki sposób, by żółtko oblewało pozostałe składniki… kropla po kropli. Powoli, cierpliwie… kap, kap.