Restauracja Beef&Rock w Karpaczu wychodzi do Państwa z ciekawą, jak sądzimy, propozycją. Chodzi o pewnego rodzaju doświadczenie dla tych, którzy pragną spróbować najwyższej jakości wołowiny o różnych stopniach wysmażenia. Na życzenie podamy kamień z lawy wulkanicznej rozgrzany do temperatury 350 stopni C. To pozwoli na doskonałą zabawę i kulinarną przygodę.
Prywatnie jesteśmy wielkimi fanami steków i tą pasją się dzielimy w Restauracji Beef&Rock w Karpaczu. Na profilu @beefandrock pokazujemy nasze zmagania z poskramianiem różnych rodzajów wołowiny i staramy się dokładnie opisywać, co wynika z naszych testów. Choć powyższe menu pokazuje jedynie wycinek wszystkich prób, to odwiedzający RESTAURACJĘ systematycznie dostrzegą rotację tych pozycji. Najlepsza wołowina jest skarbem i tak też go prezentujemy. Bogactwo smaków jest nieporównywalne z żadnym innym mięsem, a mnogość sposobów podania i sezonowania daje ogromną paletę zadowolenia. Smacznego!
Co i gdzie zjeść w Karpaczu? Pełne menu zamieszczamy poniżej.