Charakterystyczny smak i zapach sezonowanej na sucho wołowiny w stekach i burgerach
Wyobraźmy sobie wołowinę, która niczym szlachetny trunek, dojrzewa, nabierając pełni swoich...
W Karpaczu lato, to może deser?
Ostatnie dni przypomniały nam jak cudne jest w Karpaczu lato na wiosnę ☀️☀️☀️. Z tej okazji, dla...
Majówka w Karpaczu – steki
Tłuszcz w stekach premium, to nie jest zwykła, pospolita substancja. To esencja smaku, która...
Majówka w Karpaczu – burgery
Dzisiaj pozuje Hubert, który za wszelką cenę postanowił udowodnić, że da się zjeść Hard Rock...
Restauracja w Karpaczu
Poznajcie Agnieszkę!Agnieszka uwielbia wołowinę, a zwłaszcza tę sezonowaną na sucho. Jakby inaczej...
A może deska burgerów?
Pomysł na szybki przegląd menu i dzielenie się smakami z przyjaciółmi poprzez zamówienie deski...
Jakiego wybrać steka będąc w Karpaczu?
Stek Rib Eye, to perła kulinarnego świata, która, niczym dojrzała opera Wagnera, wymaga czasu,...
Weekend w Karpaczu
Tak przy okazji warto wspomnieć, że przed nami piątek, piąteczek, piątunio... Weekend cały. Nie...
Jak jeść burgera?
Jedzenie burgera może być nieformalne i zależne od osobistych preferencji, ale istnieją pewne...
Tatar wołowy w Karpaczu
Zdecydowanie łatwiej składa się życzenia "Smacznego nowego roku" kiedy można się pochwalić nowym...